Specialistii topurilor confirma: anul 2004 poate fi denumit "Anul Kylie Minogue". Nu de alta, dar cantareata australianca a inregistrat succes dupa succes. Cu viata privata sta mai rau, insa asta este o cu totul alta poveste.

Are 36 de ani, arata de 25 si canta de la 19. Kylie Minogue a luat cu asalt industria muzicala la o varsta la care alte dive se gandesc la copii, familie si o viata linistita. In 2004 a lansat doua albume ("Body Language" si "Ultimate Kylie") din care au fost extrase single-uri de top.

DIVA.

Clasamentul muzical national al Romaniei nu putea ramane insensibil la farmecele divei australiene asa ca in anul ce tocmai se incheie s-a inclinat de doua ori in fata sa. Pe rand, "Slow" si "Red bloded woman" au atins cea mai inalta pozitie in Romanian Top 100 Singles Chart. Cu piesa "Chocolate", considerata de multi fani ca una dintre cele mai senzuale piese ale momentului, Kylie a cochetat doar cu inaltimile clasamentului, ajungand doar pe locul 2.

FINAL.

Pe final de an un nou single si-a asumat rolul de a o reprezenta pe Kylie in top, dar probabil ca va face acest lucru cu mai mult folos in debutul lui 2005. Este vorba de "I believe in you". Sexy, talentata, bogata, Kylie va fi cu siguranta in 2005 in atentia industriei muzicale si a noastra!

CE ESTE ROMANIAN TOP 100 SINGLES CHART?

Romanian Top 100 Singles Chart, clasamentul care ne arata in fiecare saptamana ce se mai canta la radio-urile din Romania are o istorie foarte bogata. A fost initiat in 1996 si de atunci este un adevarat gardian al pietei radio de la noi. Ca sa ajunga in top, o piesa trebuie sa placa suficient de mult unor oameni cheie de la radiourile romanesti pentru a o include in playlist-uri. Ce urmeaza este o lunga si laborioasa activitate matematica care duce in final la intrarea piesei in clasament. Cele mai difuzate 100 de piese in Romania intr-o saptamana! Suna bine nu? De asta s-au convins atat artistii romani cat si casele de discuri autohtone, care se uita din ce in ce mai mult catre acest clasament. Si bine fac, pentru ca in ultimii ani, ca urmare a unei politici de sprijinire a muzicii romanesti, tot mai multe single-uri semnate de artisti sau trupe de la noi au patruns in top, unele facand chiar recorduri. Dar, despre asta, altadata. Pentru ca, din ianuarie 2005, Romanian Top 100 Singles Chart vine in Jurnalul National. In fiecare sambata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.