Adrian Mutu continua sa tina prima pagina a ziarelor. Fosta sotie Alexandra Dinu il da in judecata pe Adrian Mutu pentru faptul ca nu i-a mai platit pensia alimentara micutului Mario.

Dupa ce s-a aflat pe primele pagini cu povestea de dragoste dintre el si Consuelo, Adrian Mutu revine iar in prim-plan. De data aceasta, cu un nou scandal. Fosta lui sotie, Alexandra Dinu, ii reproseaza fotbalistului ca a "uitat" sa-i plateasca pensia alimentara fiului sau, Mario. Conform apropiatilor celor doi, frumoasa blonda a asteptat opt luni ca Mutu sa-si aduca aminte ca are un copil. Ocupat cu noul sau mariaj, fotbalistul n-a mai platit de la inceputul acestui an pensia alimentara.

El ar fi trebuit sa achite lunar 2.500 de euro, suma stabilita prin decizia instantei judecatoresti a Sectorului 1 Bucuresti, pana in prezent datoria catre fiul sau ridicandu-se la 20.000 de euro. Pana acum, Alexandra a incercat sa evite un proces cu tatal copilului ei, desi presa a semnalat in repetate randuri situatia. Neavand incotro insa, ea si-a contactat avocatul pentru deschiderea procesului prin care sa poata recupera pensia alimentara.

Alexandra va cere instantei si majorarea pensiei alimentare, dar si penalizarea pentru neplata acesteia la timp. Avocatul Catalin Dancu (foto mic): "Este adevarat. Mutu nu a mai platit pensia alimentara de opt luni. Alexandra m-a contactat pentru deschiderea procesului impotriva lui Adrian Mutu."


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.