Premiera in istoria concursurilor de Miss Marea Britanie. Pentru titlul de cea mai frumoasa britanica pe 2006 vor lupta mama si fiica. Philippa Wood, in varsta de 40 de ani, si Cressida Grant, in varsta de doar 17 ani, ambele din Putney, sud-vestul Londrei, s-au decis sa participe la concurs. La precedentele intreceri nu era posibil ca doua generatii de reprezentante ale sexului frumos sa se confrunte din cauza restrictiilor de varsta, dar acum organizatorii au decis sa inlature acest obstacol.

"Capul rautatilor" a fost domnisoara Grant, studenta, care a gasit anuntul de concurs pe Internet, a vazut ca nu este nici o limita de varsta si si-a spus ca mama ei nu poate lipsi de la un asemenea eveniment. "Mama este absolut magnifica, toata lumea intoarce capul dupa ea pe strada. Sunt absolut convinsa ca se va clasa mai bine decat multe tinere", sustine Cressida. Agent de vanzari, doamna Wood a acceptat pana la urma provocarea afirmand ca in concurs va fi util sa se sustina una pe alta, sa se incurajeze reciproc.

Organizatorul evenimentului Miss Marea Britanie 2006, Robert Keyser, a hotarat relansarea formatului, eliminand limita de varsta superioara si este foarte incantat ca acest fapt a facut posibila inscrierea unei mame si a fiicei sale, acest lucru facand concursul si mai interesant.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.