Starul pop Madonna a promis ca va calari din nou imediat ce isi va reveni dupa cazatura in urma careia si-a rupt mai multe oase, relateaza BBC News online.

Cantareata a spus ca este "recunoscatoare si coplesita de urarile de bine ale tuturor", dupa accidentul sau de calarie. "Imediat ce doctorii isi vor da acordul, ma voi urca din nou pe cal si voi calari din nou", a declarat cantareata in varsta de 47 de ani, citata de tabloidul The Sun.

Calul era un cadou primit de ziua ei de la sotul sau, Guy Ritchie. Cantareata, care planuieste sa lanseze un nou album in noiembrie, se recupereaza dupa accident in casa sa, la Ashcombe House.

Purtatoarea de cuvant a Madonnei, din Marea Britanie, Barbara Charone, a spus ca accidentul nu va duce la amanarea lansarii noului album. "LP-ul este gata si va aparea in noiembrie, precedat de un single", a spus ea. Starul are in plan si un turneu pentru vara viitoare.

Madonna a fost spitalizata, marti, pentru cateva ore, la spitalul din Salisbury, Wiltshire, dupa ce si-a fracturat trei coaste, o mana si o clavicula.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.