Sambata dimineata, in jurul orei 11.03, in apartamentul actritei Daniela Nane, situat in zona Dorobanti, a izbucnit un incendiu.

Vedeta se afla la ora respectiva la filmarile pentru un clip publicitar, cand a primit un telefon care a informat-o ca locuinta sa este in flacari. In acel moment s-au sistat filmarile, iar Daniela, alarmata, s-a indreptat catre apartament. Vecinii actritei au intervenit imediat, anuntand de urgenta pompierii care s-au deplasat in mare tromba la fata locului. Incendiul a fost stins in circa 45 de minute. Bucataria vedetei a ars in totalitate.

Daniela nu vrea sa comenteze in nici un fel pe marginea acestui subiect, singurul lucru pe care ni l-a declarat fiind multumirile adresate vecinilor si pompierilor. "Nu comentez pe marginea acestui subiect. Nu vreau decat sa le multumesc vecinilor mei si pompierilor care au actionat extrem de rapid. Asta este tot ce declar. Am doar cuvinte de multumire pentru acei oameni care mi-au sarit in ajutor".

45 de minute de groaza

Locotenentul Alin Maghiar de la Pompieri ne-a declarat ca ei nu fac altceva decat sa dea un verdict probabil. "Cauza probabila - flacara deschisa, pornita de la o lumanare. Noi am avut doua masini de pompieri trimise la fata locului si 15 pompieri. La ora 11.03 ei au plecat din unitate, unde s-au intors la ora 12.22, interventia durand aproximativ 45 de minute. Bucataria a ars in totalitate, la fel si toate obiectele aflate in ea. Restul apartamentului este probabil afectat in proportii foarte mici", ne-a marturisit acesta.

Asa cum se obisnuieste, ancheta a fost preluata de politie, ei fiind cei care stabilesc cauzele exacte ale producerii incidentului. Dosarul a ajuns chiar si la Politia Capitalei, cercetarile fiind efectuate de sectia de politie de care apartine apartamentul situat vizavi de Televiziunea Romana.

Surse din Politie ne-au marturisit ca acest caz a fost solutionat, cauza preliminara fiind o flacara deschisa, o lumanare uitata aprinsa in chiuveta din bucatarie. Camera a ars in totalitate, la fel si toate obiectele din ea, printre care masina de spalat vase, frigiderul si mobilierul din incinta.

Oficialii ne-au declarat ca nu exista nici o urma de indoiala ca este vorba despre un simplu accident, incercand astfel sa inlature toate suspiciunile cum ca la mijloc ar fi fost o mana criminala. Ei sustin ca apartamentul nu-i apartine vedetei, proprietar fiind o matusa de-a sa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.