Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si-a marit bustul, dupa cum relateaza ultimul numar al revistei Ciao!. Se stie ca aceasta a avut o relatie cu actualul iubit al Nicoletei Luciu, Zsolt Czergo. Simona nutreste inca sentimente fata de fostul iubit, avand in vedere telefoanele si mesajele de dragoste pe care i le da acestuia zilnic. Cu toate acestea, Zsolt este indragostit de Nicoleta, viitoarea vedeta a telenovelei pregatita de postul Acasa, asa ca nu mai vede altceva in fata ochilor, nici macar pe fosta iubita, Simona.

Cu toate ca ea isi petrece timpul cu patronul cazinoului Marriott, gandul sau zboara tot la fostul iubit. Pobabil a vazut ea, stirista, ca un bust proeminent are mai mult de castigat, asa ca a apelat la bisturiu. Nu stim insa daca a facut acest gest pentru a-l recuceri pe Zsolt sau pentru a-l pastra alaturi de ea pe actualul iubit.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.