Stirista Dana Razboiu implineste astazi 29 de ani. Si daca, in ceilalti ani, Dana petrecea aceasta zi cu sotul sau intr-o tara exotica, de aceasta data, nu va imparti nici macar o bucatica de tort cu fostul ministru al Sanatatii. "Imi petrec ziua de nastere in Bucuresti, in mare parte in televiziune, unde voi sarbatori cu colegii din redactie si poate seara la un restaurant cu prietenii foarte apropiati.

Voi face un tort de fructe pentru Victor si voi sufla impreuna cu el in lumanari, caci ii face mare placere. Nu am pregatit nimic spectaculos anul asta, dar imi voi lua revansa anul viitor, cand schimb si prefixul. Tot ce-mi doresc pentru noul an din viata mea este sanatate si intelepciune, ca sa nu imbatranesc degeaba. Am avut norocul sa ma nasc in zodia Leului si cu optimismul si curajul date de Dumnezeu voi avea grija de viata mea si a puiului meu drag", ne-a declarat teverista.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.