Starul hollywoodian JEAN-CLAUDE VAN DAMME s-a dezbracat complet si a dansat cu fetele, la bara, in clubul bucurestean Buckingham.

Patronul clubului, Gabriel Filip, povesteste ca, in urma cu doua luni, Van Damme impreuna cu prietenul sau Ben au poposit in clubul lui. Vedeta i-a spus patronului ca vrea sa inchirieze clubul pentru restul noptii, pentru ca nu doreste sa fie fotografiat. Zis si facut. Clubul s-a inchis si a inceput distractia.

COCAINA

Van Damme l-a intrebat pe patron de unde poate sa faca rost de cocaina. Acesta i-a explicat ca nu are de unde sa-i faca rost de asa ceva si sa aiba grija pentru ca este ilegal sa consume stupefiante.
Distractia insa a continuat si fara droguri. Vedeta s-a dus pe ringul de dans, langa animatoarele din club, si a inceput sa se dezbrace languros. A facut acest lucru pana a ajuns la lenjeria intima pe care a rupt-o de pe el si a inceput sa danseze, la bara, in pielea goala.

ZGARCIT

Totul a decurs minunat si toata lumea s-a distrat pana spre dimineata cand a venit nota de plata, in valoare de 12 milioane lei. Atunci starul a spus ca el nu are bani sa plateasca. Si, pentru a fi crezut,
si-a intors buzunarele pe dos, care intr-adevar erau goale. Cu chiu, cu vai, in cele din urma, a scos doar sase milioane de lei, spunand ca sunt singurii bani pe care ii are. Celelalte sase milioane au fost achitate de prietenul sau Ben. Ca suvenir si pentru a avea o amintire de la el, Jean-Claude i-a daruit patronului clubului ochelarii sai de vedere.

BATAIA

Acum aproximativ doua saptamani, Van Damme a revenit, de aceasta data singur, in clubul Buckingham. "A intrat in bar, era supernervos si foarte sifonat, adica batut. Avea pe el un tricou care fusese alb, insa acum avea cu totul alta culoare. A venit si a inceput iar cu povestea lui cu cocaina. I-am spus ca nu am de unde sa-i dau cocaina si am incercat sa-l linistesc pentru ca era atat de nervos incat ii curgea saliva din gura. Mi-a spus ca a fost in Bamboo si ca a luat bataie acolo din cauza ca s-a luat de niste fete", povesteste Filip, adaugand: "Aici in bar, facea spagatul si tot felul de figuri cu picioarele si se batea cu pumnul in piep strigand "eu sunt Van Damme, eu sunt Van Damme"".

PENISUL

"La un moment dat, si-a scos penisul din pantaloni si statea asa in fata tuturor. Atunci m-am suparat si am rugat-o pe fata care vorbea engleza sa-i spuna sa plece ca, daca nu, chem politia. L-am luat de brat sa-l scot afara si, dintr-o data, s-a pus in genunchi in fata mea si mi-a spus sa-i dau inapoi ochelarii pe care mi i-a dat, pentru ca ii are de la mama lui si nu vrea sa renunte la ei. I-am dat, pentru ca ii aveam aici in bar, dar din greseala ochelarii au cazut si s-au dezmembrat. Atunci sa-l fi vazut pe Van Damme cum statea in patru labe si ii aduna de pe jos. In seara aia, mi-am dat seama ce fel de om e. Cum sa dai un lucru cuiva si apoi sa il ceri inapoi?", a incheiat Gabriel Filip.

SALVAT DE BATAIE, IN STRADA

Gabriel Filip ne-a precizat ca incidentul in urma caruia Van Damme a fost salvat de la o bataie de politisti nu s-a petrecut in clubul sau, situat pe strada Mendeleev din Bucuresti, ci in fata localului.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.