Rapperul Dr. Dre a anuntat, miercuri, ca va lansa un album instrumental inspirat de "muzica planetelor" din sistemul nostru solar.
Potrivit nme.com, cunoscutul cantaret, compozitor si producator muzical american a declarat ca acest album va fi o interpretare personala a "sunetelor" produse de fiecare planeta din sistemul nostru solar.

"Un album instrumental reprezinta ceva la care visam de mult timp. Am aceasta idee de ceva vreme. Vreau sa il numesc «The Planets». Nu stiu daca trebuia sa va spun acest lucru, dar acum nu mai conteaza. Albumul reprezinta interpretarea mea a felului in care suna fiecare planeta", a declarat Dr. Dre intr-un interviu acordat site-ului Vibe.com.

"Am studiat planetele si am descifrat personalitatile fiecareia dintre ele. Am facut acest lucru in ultimii doi ani, in timpul meu liber. Vreau sa il realizez cu ajutorul tehnicilor surround sound", a adaugat rapperul american, potrivit MEDIAFAX. Data lansarii acestui proiect muzical nu a fost deocamdata anuntata.

Pana atunci, Dr. Dre va lansa mult asteptatul LP intitulat "Detox", primul sau album de studio de dupa materialul discografic "2001", care a fost lansat in 1999.

Anuntata initial pentru 2004, lansarea albumului a fost amanata de mai multe ori, rapperul american precizand recent ca materialul discografic va iesi cu siguranta pe piata in anul 2011.

Dr. Dre este un compozitor american si producator de muzica rap care a promovat si contribuit la popularizarea stilului gangsta-rap. Muzicianul american a vandut peste 57 de milioane de albume solo si a produs albume de succes pentru numerosi artisti, precum Snoop Dogg, Eminem, The Game, 2pac, Lil Wayne, Mary J. Blige, Pussycat Dolls si pianistul Burt Bacharach.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.