Laura Mihalus, prezentatoarea emisiunii "Stele de cinci stele", de la TVR 1, s-a maritat zilele trecute. Ea s-a casatorit cu Cristian Gherasim si a avut o nunta de cinci stele. Laura s-a cununat civil pe 11 iulie. Laura l-a cunoscut pe Cristian cand se intorcea in tara din Italia, cu o decapotabila rosie, masina pe care si-o dorise, si mergea spre ai ei, la Vaslui. Dupa o relatie de sapte ani cu Cristian Gherasim, barbatul care i-a fost alaturi la bine si la rau, cei doi au decis ca a venit momentul sa-si oficializeze relatia.

Cununia civila a avut loc la Casa de Casatorii a sectorului 2, iar ceremonia religioasa a avut loc pe 16 iulie, la un club privat din Baneasa. Pentru ca au vrut o ceremonie speciala, cei doi miri au invitat cei doi preotul sa-i cunune la localul unde a avut loc petrecerea. Daca la cununia civila Laura a purtat o rochie indigo, din material Christian Dior, creatie a Irinei Marinescu, la nunta, vedeta TVR 1 a imbracat o superba rochie semnata Doina Levintza.

Imediat dupa nunta, cei doi proaspat insuratei au plecat intr-o luna de miere ca la carte, de o luna, si in niste destinatii exotice: Santo Domingo, Rio de Janeiro, Venezuela, Cuba, Bahamas si, mai apoi, Paris.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.