Arsita din ultima saptamana i-a facut pe bucuresteni sa se refugieze care pe unde au putut. Majoritatea au ales terasele, dar cei carora timpul le-a permis au luat cu asalt strandurile si piscinele. Am vrut sa vedem ce ofera o piscina privata si nu gasim pe un strand de cartier. In periplul nostru am fost insotiti de Adina Halas. Impreuna cu Adina am fost la complexul Cuba si strandul Crangasi. La Cuba, cateva persoane si o atmosfera de relaxare.

Cei mai multi clienti erau oameni de afaceri romani si straini. Prezenta sexoasei blonde a starnit curiozitate, dar i s-au aruncat numai cateva priviri discrete. Vedeta s-a asezat pe un sezlong, a baut un cocktail si s-a balacit in piscina. Intimitatea se regaseste insa cu varf si indesat in preturi. Intrarea costa 250.000 lei, cat despre bauturi si mancare, va spunem doar ca o bere la pahar este 65.000 lei, un cocktail, 165.000 lei, iar cea mai ieftina pizza costa 150.000 lei.

Printre vedetele care s-au bronzat aici se numara Fizz, Florin si Mihai de la Hi-Q, fotbalistii Nicolae Mitea si Ciprian Marica. Dupa ce am plecat de la Cuba, ne-am indreptat spre strandul din Crangasi. Lume multa, galagie si coada la bere. Aparitia Adinei nu a trecut neobservata. Tineri musculosi, cu aere de "macho", i-au aruncat zambete ori chiar s-au bagat in seama cu ea. "Nu faci si cu noi o poza, papusa?", i s-au adresat doi baieti bine lucrati la sala de fitness.

Pentru a fi siguri ca blondina nu va naste pasiuni insistente, cei din conducerea strandului ne-au dat bodyguard. Adina a stat putin la plaja, dar nu a regasit linistea dorita. Serviciile sunt insa mult mai ieftine: intrarea e 50.000 lei, iar sezlongul, 50.000 lei. O bere costa cam 20.000 lei, iar un suc, 15.000 lei. La final, Adina s-a declarat fidela piscinelor. "Aglomeratia ma oboseste. Atmosfera de la piscina mi se potriveste mai bine, in plus, esti servit la sezlong, iar eu nu sunt genul care sa alerge de la un bar la altul ca sa-si ia ceva de baut"


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.