Actorul britanic Andrew Garfield il va inlocui pe celebrul Tobey Maguire.

  • Noul Spider Man va fi platit cu 500.000 de dolari

Mai putin cunoscut, noul interpret al lui Spider Man, Andrew Garfield, va fi platit cu doar 500.000 de dolari pentru urmatoarea pelicula regizata de Peter Parker. Tobey Maguire a fost recompensat cu 50 de milioane de dolari pentru doua pelicule omul paianjen, conform NewsIn.

Unul dintre avantajele distribuirii unor actori putin cunoscuti este faptul ca acestia se multumesc cu un onorariu mai mic decat o vedeta consacrata. Presa americana comenteaza ca acesta este, probabil, si unul dintre motivele pentru care studiourile Sony au decis sa se desparta de Tobey Maguire in cea de-a patra pelicula din seria "Spider Man".

Potrivit presei americane, Andrew Garfield va fi platit cu un milion de dolari pentru o a doua pelicula si cu doua milioane pentru a treia, daca acestea vor fi realizate.

Andrew Garfield, in varsta de 26 de ani, s-a nascut in SUA insa a crescut in Marea Britanie. Garfield a aparut in pelicula "Boy A", pentru care a fost recompensat cu un premiu Bafta in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.