Timp de noua luni a fost un alergator de cursa lunga. A gonit la piata, unde si-a umplut sacosele cu fructe sau a colindat in toiul noptii pentru a-i alina poftele iubitei sale, Roxana, cea care l-a rasplatit, in final, cu o fetita de toata frumusetea. Pe 25 iulie, la ora 10,45, Jasmina Maria s-a nascut prin cezariana, la Spitalul Municipal, sub ochii tatalui ei, care a tinut mortis sa asiste la nastere.

Pe toata durata operatiei, Virgil a tinut-o de mana pe Roxana si a incurajat-o, explicandu-i ce se intampla, pas cu pas. Cei doi sunt foarte mandri de fiica lor, care s-a nascut cu o greutate de 3,250 kg si o lungime de 49 cm. Astazi o vor aduce acasa, unde o asteapta o camera amenajata special pentru ea. Virgil a spus intotdeauna ca nu are preferinte in ceea ce priveste sexul copilului, ci isi doreste doar sa fie sanatos.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.