Cantareata britanica Lily Allen, in varsta de 25 de ani, va compune melodiile care vor fi folosite in musical-ul "Bridget Jones" bazat pe romanul lansat in 1996 de scriitoarea Helen Fielding, potrivit presei internationale.
Cantareata, care a anuntat ca anul acesta va lua o pauza de un an sau doi de pe scena muzicala, se pare ca va profita de timpul liber nu pentru a se odihni, ci pentru a se dedica altor activitati. Pana in prezent Lily Allen a compus cel putin o melodie din cele 12 necesare. Helen Fielding, scriitoarea care a lansat romanele care o au ca protagonista pe Bridget Jones, lucreaza la adaptarea acestora pentru a pune in scena aventurile personajului pe care Renee Zellweger l-a interpretat pe marele ecran.

Potrivit Musichat, o sursa a declarat pentru The Sun: "Este o treaba foarte importanta, cu o mare responsabilitate. Nu se poate spune sigur ca Lily va fi cea care va face aceasta intreaga treaba, deoarece a terminat doar o melodie de compus. Dar are multe idei!"

Spectacolul urmeaza sa debuteze in 2011, in West End din Londra. Inca nu au fost alesi actorii care vor face parte din distributie, si nici regizorul. "Jurnalul lui Bridget Jones", romanul publicat in 1996 de Helen Fielding care spune povestea unei femei singure, care traieste in Londra, si care obisnuieste sa scrie cu umor despre cariera sa, imaginea proprie, vicii, familie, prieteni si relatii amoroase, a fost ecranizat in 2001, cu Renee Zellweger, Colin Firth si Hugh Grant in distributie. Urmatorul roman care o are ca protagonista pe simpatica londoneza, "Bridget Jones: The Edge of Reason", a fost publicat in 1999 si ecranizat cinci ani mai tarziu, cu aceeasi actori in rolurile principale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.