Omul de afaceri Zsolt Czergo vrea sa se insoare cu Nicoleta Luciu.

Acesta planuieste in mare taina sa o ceara de nevasta pe frumoasa bruneta de ziua ei, pe 12 septembrie, la Las Vegas. Nicoleta si Zsolt sunt foarte indragostiti unul de celalalt si de aproape o luna de cand se cunosc sunt nedespartiti. Cadoul pe care Zsolt s-a gandit sa i-l faca iubitei lui pe data de 12 septembrie, cand aceasta va implini varsta de 25 de ani, e un superb inel cu diamant, pe care l-a comandat deja, de 8.000 euro si certificatul de casatorie.

El intentioneaza ca de ziua ei sa o duca pe Nicoleta la Las Vegas, unde sa isi oficializeze relatia cu ea. A facut deja toate aranjamentele necesare. Vedeta tv nu stie ce i se pregateste, dar amicii celor doi spun ca Nicoleta va accepta cu siguranta sa devina sotia lui Zsolt, pentru ca il iubeste foarte mult. Cunoscutii acestuia spun ca fostul hocheist e indragostit lulea si ca ar face orice pentru ca iubita lui sa fie fericita. Nicoleta petrece cea mai mare parte a timpului la vila lui Zsolt, din Miercurea Ciuc.

Aceasta pana in toamna, cand se va muta impreuna cu iubitul ei intr-un apartament din zona Herastrau, soseaua Nordului, care inca e in faza de finisaje. Contactata de noi, Nicoleta Luciu ne-a declarat: "stiu ca ma duce la Las Vegas, pentru ca o sa vin in Bucuresti ca sa merg la ambasada pentru viza. Dar nu stiu daca ma cere de nevasta sau nu. Relatia noastra e la inceput, nu ne-am cunoscut de foarte mult timp. Dar o sa va anunt cand voi face acest pas."

Cine e alesul?

Zsolt Czergo a fost hocheist la echipa Miercurea Ciuc si in prezent e un prosper om de afaceri care detine un cazinou in Iasi, precum si mai multe sloturi (jocuri electronice) in cazinouri din Bucuresti. Timp de doi ani el a avut o relatie cu Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1. Zsolt s-a despartit de Simona in urma cu circa doua luni, imediat dupa ce au venit dintr-o vacanta petrecuta la Cancun, in Mexic.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.