Tenorul spaniol Placido Domingo a fost prezent luni la deschiderea noului sau restaurant din New York, la aproximativ patru saptamani de la operatia la care a fost supus din cauza unui cancer la colon, informeaza BBC.

Tenorul a tinut sa transmita tuturor ca ar trebui sa fie foarte atenti la sanatatea lor si sa caute sa trateze orice boala cat mai devreme. Domingo spune ca el a fost norocos ca a descoperit boala pentru ca a putut sa se opereze.

Placido Domingo va incepe in aceasta saptamana repetitiile pentru un nou specatcol la Milano. De asemenea tenorul are programate recitaluri la Moscova si Doha, spre finalul lunii aprilie, informeaza NewsIn.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost operat de cancer la colon la spitalul Mount Sinai din New York la inceputul lunii martie, in cursul interventiei fiindu-i extrasa o tumoare canceroasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.