Timp de o luna, incepand cu luni 18 iulie, Ovidiu Stanescu - alias Who's Your Daddy, Pustiu' si Catalin Dezbracatu' incearca sa aduca zambetul si nu numai pe buzele romanilor. Mai precis, T.I.R.-ul in care este amenajat studioul KissFM va strabate tara in lung si-n lat, facand popas timp de trei zile in fiecare dintre cele 8 mari orase ale traseului. Seara de la ora 19 :00 pana la ora 22:00, "Kiss by Kiss", emisiunea realizata de cei trei, va aduce dedicatii si buna dispozitie pentru cei ce ne asculta de obicei la radio, dar si pentru cei vor veni mai aproape, chiar in pietele publice in care Kiss by Kiss on tour a facut popas.

Mai mult decat atat, campania va avea un pronuntat caracter umanitar, strangere de fonduri pentru victimele inundatiilor. Cei ce isi doresc si au posibitatea pot contribui sunand la 0900.90.01.00 - costul unui apel este de 3 euro plus TVA, trimitand sms cu textul kiss la 1461 - costul unui sms este de 2 euro plus TVA sau depunand direct in urna mobila pe care Ovidiu, Pustiu' si Dezbracatu' o poarta cu ei in turneu. Prima descindere a fost la Ploiesti unde baietii au fost primiti cu bucurie, asaltati de fani, dar si de cei ce isi doreau sa dea o mana de ajutor celor aflati in necaz. Caravana mai poposeste doua zile in Ploiesti iar joi, craiovenii care vor sa ii vada si sa ii sustina sunt asteptati in Piata Prefecturii.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.