Cunoscuta actrita americana Daryl Hannah, care va implini 50 de ani in decembrie, nu are nicio problema sa apara goala pe marele ecran, in ciuda varstei la care alte vedete se preocupa sa lungeasca fustele si sa ascunda decolteul.

Populara pentru rolurile din "Wall Street", "Blade Runner" si "Kill Bill", blonda inalta de 1,78 demonstreaza in thriller-ul "A Closed Book" ca are, in continuare, un corp de invidiat, remarca jurnalistii britanici, potrivit NewsIn.

Hannah joaca rolul asistentei un scriitor orb, care, pentru a-l ajuta pe acesta sa-si scrie biografia, devine protagonista mai multor scene fierbinti ce recompun experiente din viata autorului.

"A Closed Book" va fi lansat anul acesta, dupa care Hannah ar urma sa inceapa lucrul la al treilea film din seria "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino.

Daryl Hannah s-a lansat in 1978, tot intr-un thriller - "The Fury", care l-a avut ca protagonist pe Kirk Douglas. Actrita a fost apreciata si pentru rolurile sale in comedii, cum ar fi cele din "Roxanne", in care a jucat alaturi de Steve Martin, si "Grumpy Old Men", cu Walter Matthau si Jack Lemmon in distributie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.