"Gardianul" a avut dreptate! Nicoleta Luciu se iubeste cu un patron de cazinouri. Asa cum va relatam cu ceva vreme in urma, la putin timp dupa ce senzuala Nicoleta s-a despartit de Dinu Maxer, a fost vazuta in compania unui prosper om de afaceri din Miercurea Ciuc, pe nume Zsolt Csergo. Cei doi au negat la inceput zvonurile cum ca ar fi impreuna, pentru ca, in urma cu cateva zile, paparazzii revistei Ciao sa-i surprinda impreuna la iesire din Hotel Marriott.

Nicoleta Luciu si Zsolt Csergo au fost surprinsi impreuna, zilele trecute, de paparazzi revistei Ciao, la iesirea din Hotelul Marriott, unde tanarul Zsolt are un apartament inchiriat. El locuieste la hotel, pentru ca nu este din Bucuresti, dar se pare ca va face cat de curand o achizitie in domeniul imobiliar.

Pentru a ne confirma ceea ce banuiam de multa vreme, l-am contactat pe Zsolt. "Nu vreau sa comentez", ne-a marurisit el zambind. Tanarul ne-a spus insa ca nu o va duce pe Nicoleta pe Coasta de Azur, asa cum se zvonea prin presa. Insistand insa sa aflam cateva lucruri despre noul cuplu, Zsolt ne-a spus: "Ati vazut fotografiile din Ciao, ce as putea sa mai spun". De aici sa intelegem ca cei doi sunt impreuna, ca Nicoleta petrece multe seri alaturi de el si ca, de ce nu?, se anunta a fi o relatie de viitor.

Ne intrebam insa cum face Nicoleta fata programului foarte incarcat al omului de afaceri, de vreme ce timp de aproximativ sapte ani a stat zi de zi alaturi de persoana iubita, adica Dinu Maxer. Zsolt este un potent om de afaceri, care face naveta saptamanal intre Bucuresti - Miercurea Ciuc (orasul unde locuieste cu catel si purcel) si Iasi, acolo unde mai detine un cazinou. Am incercat sa aflam daca Nicoleta il insoteste pe Zsolt in drumetiile sale, insa nici acest lucru nu a vrut sa ni-l marturiseasca. De vreme ce banuiala ne-a fost confirmata, nu ne ramane decat sa le dorim sa fie fericiti impreuna!

'E proasta Romaniei>>

De cealalta parte, Dinu Maxer, fostul iubit al focoasei brunete, continua sa-si atace fosta iubita. In ultimul numar al revistei Star, cantaretul a numit-o pe Nicoleta "Un etalon de prostie". De ce? Asta ne-a fost si noua greu sa-ntelegem de ce Dinu continua sa arunce cu noroi in femeia care i-a stat alaturi ani buni din viata. El a povestit revistei Star cum a devenit Nicoleta vedeta de televiziune. Se pare ca ascensiunea sa se datoreaza deselor vizite pe care le facea la emisiunea lui Teo.

Dupa ce prezentatoarea de televiziune de la Pro TV a ajuns sa o indrageasca pe Luciu, i-a propus acesteia sa devina un soi de co-prezentatoare. Afland despre propunerea venita din partea lui Teo, Dinu, in calitate de manager al trupei Laguna, in care activeaza Nicoleta, si in calitate de iubit, s-a simtit obligat sa-i mentioneze acesteia ca Nico nu este doar o fata frumoasa.

Dinu Maxer considera vinovat postul de televizune pentru imaginea de tampa pe care o are fosta lui iubita. "Din pacate, Nicoleta s-a dus la un post ingrat, care nu numai ca nu i-a scos inteligenta in fata, dar a si infundat-o. I-am spus dupa doua saptamani sa aiba grija ca o sa devina proasta Romaniei. A devenit un etalon de prostie. Regula femeii de langa mine este urmatoarea: daca cineva se ia de tine, iar tu nu reactionezi, eu nu am nici un drept sa intervin (...) Imi pare rau pentru ea", declara suparat Dinu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.