Mari nume ale scenei americane, de la Barbra Streisand, Tony Bennett, Wyclef Jean, la tanarul cantaret Justin Bieber, au inregistrat o versiune remixata a melodiei "We are the World", compusa in urma cu 25 de ani.

La inregistrare au mai participat, printre altii, Pink, Natalie Cole, Kanye West, Jennifer Hudson, Celine Dion, Brian Wilson, Snoop Dogg si LL Cool J.

Artistii au inregistrat in acelasi loc in care Michael Jackson a reunit, in 1985, artisti printre care Bob Dylan si Bruce Springsteen pentru a contribui la melodia care a ajutat la strangerea a 63 de milioane de dolari in folosul victimelor foametei din Africa. Desi inregistrarea trebuia sa se termine intr-o ora, artistii au lucrat impreuna o noapte intreaga, intregul eveniment fiind filmat de Paul Haggins, scenaristul filmului de succes "Million Dollar Baby".

Melodia "We are The World - 25 For Haiti" va fi prezentati, in premiera, pe canalul american de televiziune NBC, in cadrul ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarna de la Vancouver, pe 12 februarie, au anuntat producatorii, Lionel Richie si Quincy Jones.

Ulterior, melodia si un videoclip vor fi scoase la vanzare pe internet si in magazinele specializate, toate incasarile urmand sa mearga direct in Haiti, prin fundatia umanitara "We are the world".

"We are the World" a fost scrisa in 1985 de Lionel Richie si Michael Jackson.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.