O noua lotiune autobronzanta te poate ajuta sa ai pielea in nuanta actritei preferate.

Pielea perfecta a vedetelor, aspectul bronzat si stralucitor au lansat o moda care a trecut de mult granitele americane. Toate femeile isi doresc sa aiba o piele bronzata si stralucitoare, asa ca o firma britanica spera sa dea lovitura pe piata internationala cu o solutie autobronzata care te face sa obtii exact nuanta vedetei preferate.

O piele bronzata " la Paris Hilton se obtine cu nuanta "Regular bronze", daca vrei sa ai culoarea Victoriei Beckham alegi sortimentul "D&E", iar daca tanjesti dupa bronzul lui Jennifer Lopez trebuie sa folosesti "Chocolate". "Naturasun", o companie din Edinburgh care produce solutii autobronzante, se lauda insa ca poate crea in saloanele sale toate nuantele de bronz, ale oricarei vedete.

"Consilierii nostri sfatuiesc clientii pentru ca acestia sa obtina nuanta dorita, tinand insa seama si de culoarea naturala a pielii. Ei pot recrea nuanta oricarei actrite, cantarete sau a oricarui erou de cinema", a explicat Mari Dunsmuir, purtatoarea de cuvant a firmei "Naturasun". "Produsele noastre folosesc o formula chimica unica, ce are la baza dihydroxyacetona (DHA), un compus care nu este daunator pielii si elimina in acelasi timp problemele legate de pete si decolorari", adauga Dunsmuir.

Pentru a avea nuanta de bronz a unei vedete, specialistii considera ca cea mai importanta este solutia autobronzanta, dar nu este de neglijat nici modul de aplicare. Cele mai bune rezultate se obtin cu un dispozitiv special, asemanator unui pistol de vopsit, care o aplica in mod egal pe piele. Salonele de frumusete de la Hollywood afirma ca acest "pistol de bronzat" este din ce in ce mai solicitat, pentru ca vedetele se tem foarte tare de riscurile asociate razelor ultraviolete, chiar si a celor solare. Desi o sedinta de bronzat in nuanta vedetei preferate costa doar 25 de lire sterline (36 de euro), un astfel de salon de frumusete poate avea chiar si 24 de programari pe zi si un profit anual de pana la 300.000 de euro pe an.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.