Zsa Zsa si Liz Taylor, in topul vedetelor cu cele mai multe casatorii

Idila, adulter, aventura sunt doar cateva dintre cuvintele care fac titlurile ziarelor cand este vorba despre vedetele de la Hollywood. Exista insa cativa actori pentru care casnicia are o semnificatie aparte si, probabil de aceea, s-au casatorit de foarte multe ori. Robert Evans a avut sase neveste (dintre care patru artiste si o Miss America), cu care a stat intre o saptamana si trei ani, palmares cu care ocupa primul loc intr-un top al "recidivistilor altarului" de sex masculin, intocmit de "Celebrity Honnemooners". Actrita Lana Turner ocupa locul al treilea in topul general, cu opt soti, dintre care cu unul s-a casatorit de doua ori in acelasi an.

Zsa Zsa Gabor, Miss Ungaria 1936 a reusit sa puna pe jar noua barbati. In 1937, actrita s-a casatorit pentru prima data cu diplomatul Burham Belge, iar urmatorul sot a fost Conrad Hilton, patronul lantului hotelier, cu care a avut un copil, devenind matusa actualului model Paris Hilton. Au urmat un actor, un om de afaceri, un petrolist, un inventator, un avocat si un playboy. In prezent este cu printul german Frederic von Anhalt, cu care s-a casatorit in 1986.

Liz Taylor s-a maritat prima data la 17 ani, cu Conrad Hilton jr., si a divortat dupa numai noua luni. Au urmat actorul Michael Wilding, producatorul Mike Todd si cantaretul de estrada Eddie Fisher. In 1964, la doar noua zile dupa divort, s-a maritat cu actorul Richard Burton. Si dragostea, dar si mediatizarea relatiei lor au fost mari, intrucat cei doi actori s-au casatorit si au divortat de doua ori.

Jerry Lee Lewis, rock-n’roller-ul care a starnit pasiuni nebune in anii sai de glorie, s-a casatorit de sase ori. In 1957, la 23 de ani, avea deja doua divorturi la activ si a socat intreaga lume cand s-a insurat cu verisoara sa in varsta de 13 ani. Au stat impreuna 13 ani si au avut un copil. In ciuda succeselor pe care le avea pe plan profesional, Jerry Lee Lewis a fost coplesit de necazuri: in 1962 i s-a inecat primul fiu, in 1973 al doilea baiat i-a murit intr-un accident auto, in 1982 sotia numarul patru s-a inecat in piscina, iar in 1983 nevasta cu numarul cinci a luat o supradoza.

Billy Bob Thornton a avut parte de o ampla mediatizare datorita casatoriei cu Angelina Jolie, desi el mai fusese la altar inca de patru ori, incepand cu 1978.

Joan Collins declara odata: "Nu am nevoie de un sot, ci de o nevasta"! Cu toate acestea s-a maritat cu cinci barbati si a facut trei copii. Cand a implinit 21 de ani, actritei i s-a pronuntat primul divort, dar apoi s-a mai casatorit cu doi actori, un cantaret si un tanar de varsta fiului ei.

Geena Davis, care se mandreste cu unul dintre cele mai mari IQ-uri din lume (140!), a ratat totusi patru casnicii. Dupa patru artisti cu care nu a reusit sa stea mai mult de cinci ani, actrita s-a casatorit in 2001 cu doctorul Reza Jarrahy, cu care este si in prezent.

Liza Minnelli este considerata deopotriva o batausa de barbati si o diva neinteleasa. S-a maritat de patru ori, prima data la indemnul mamei sale si apoi, de inca trei ori, din dragoste. Cu ultimul sot, David Gest, nu a stat decat un an si au divortat in 2003, iar barbatul a dat-o in judecata pentru ca l-a batut si ii cere despagubiri de 10 milioane de dolari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.