Mihaela Radulescu joaca in filmul "Magia dragostei" rolul amantei lui Doru Octavian Dumitru.
Filmarile pentru productia "Magia dragostei", regizata de Brandusa Novac, au luat sfarsit. Mihaela Radulescu a primit pentru acest film rolul unei "femei dificile", dupa cum s-a autocaracterizat vedeta Antenei 1.

Mihaela joaca rolul nevestei lui Tomi Cristian. In acelasi timp, ea este amanta personajului jucat de Doru Octavian Dumitru. Comediantul apare in noua pelicula altfel decat il cunoaste publicul. "Nu veti vedea acel actor vesel cu care v-ati obisnuit. Doru va fi un barbat foarte serios", ne-a declarat Mihaela. Momentan filmul se afla la montaj. Premiera este preconizata sa aiba loc in toamna.

A DAT JOS 30 KG

Mihaela Radulescu a urmat in ultimele 11 luni, de cand l-a nascut pe Ayan, un regim de slabit special. Prezentatoarea emisiunii "Duminica in familie" acumulase destule kilograme dupa nastere. Imaginea de femeie fatala, cu un corp demn de invidiat, fusese asadar periclitata. Luand exemplu de la colegele ei de breasla, care au urmat regimuri aspre de slabit, Mihaela s-a pus pe treaba. A slabit 30 de kilograme. Nu a ales insa o dieta severa, ci un regim disociat.

"Am eliminat painea si dulciurile din alimentatie. Am mancat insa normal, cat sa nu ma infometez. Am mai scapat si cate o amandina din cand in cand", ne-a spus vedeta Antenei 1. Mihaela a alternat dieta cu miscarile fizice in aer liber. Ea obisnuieste sa alerge prin apropierea casei sale de la Izvorani. Pentru ca adeseori starneste latratul cainilor, si-a cumparat un aparat cu ultrasunete care sa o fereasca de patrupedele intaratate. In prezent, Mihaela are o silueta de invidiat. O editura i-a propus chiar sa scrie o carte despre regimul urmat. Momentan, vedeta Antenei 1 se gandeste la propunere.

A FENTAT CANTARUL

Mihaela s-a inscris in luna martie la concursul "Cupa presei la slabit". Jurnalisti si oameni de televiziune au intrat in competitie, castigator fiind cel care a eliminat cel mai mult din stratul adipos. Doamna Radulescu reprezenta punctul de atractie al concursului, fiind gata sa urce pe cantar. In utimul moment, ea s-a razgandit. Nu se cunoaste motivul. Insa de slabit tot a slabit, fara nici un concurs oficial.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.