Cel mai "bronzat" personaj din show-bizz-ul autohton este nimeni altul decat Cabral. Ascensiunea tanarului a inceput in urma cu cativa ani, cand s-a indragostit de el Luana Mitran. Aceasta a fost cea care l-a scos din anonimat si, dupa o buna bucata de vreme, l-a luat chiar de sot. Au fost casatoriti un timp, au facut o fetita, dupa care s-au despartit.

Cabral a ales atunci sa-si linga ranile in bratele unei tinere manechine mulatre, pe nume Aminata, fosta iubita a lui Costin Marculescu. Povestea de dragoste dintre cei doi nu este chiar asa simpla. Relatia dintre Aminata si Cabral nu a durat insa prea mult. Dupa cateva luni de iubiri amagitoare, cei doi au pus capat relatiei, pentru ca in urma cu doua saptamani sa se afiseze din nou impreuna.

Dupa cum relateaza saptamanalul X-Magazin, Aminata si Cabral au fost vazuti impreuna in fostul Club "Bamboo", in urma cu doua saptamani. Au stat la masa alaturi de niste prieteni, s-au sarutat, s-au imbratisat, s-au purtat ca un cuplu de indragostiti, dupa care au plecat frumusel acasa. A cui casa, nu se stie, insa surse din anturajul celor doi spun ca ei se vor muta in curand impreuna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.