Faptul ca este necasatorit si are o varsta prea inaintata, l-a impiedicat pe Sir Elton John sa adopte un copil bolnav de HIV, din Ucraina.
Cantaretul intentiona sa-l adopte pe micutul Lev, in varsta de un an si doua luni, impreuna cu partenerul sau David Furnish. Cei doi “s-au indragostit” de Lev in timpul unei vizite intr-un orfelinat din Ucraina, ca parte a unui proiect de caritate anti-SIDA.

"Nu stiu cum o sa facem, insa mi-a furat inima. Si i-a furat-o si lui David asa ca ar fi minunat daca am putea avea un camin", a declarat vedeta, potrivit Guardian.

Ministrul ucrainean pentru familie, tineret si sport, Iuri Pavlenko a declarat ca adoptia nu poate avea loc pentru ca potrivit legii ucrainiene, parintii adoptivi trebuie sa fie casatoriti si varsta dintre parintii adoptivi si copil nu trebuie sa depaseasca 45 de ani iar Elton John, in varsta de 62 de ani, si partenerul sau de viata, in varsta de 46 de ani, nu indeplinesc aceste conditii.

"Elton John nu va putea sa adopte un copil ucrainean, iar daca va inainta o cerere, din nefericire i-o vom respinge. Legea este aceeasi pentru toata lumea: pentru un presedinte, ministru sau Elton John", a spus Pavlenko.

Ministrul a adaugat ca Ucraina ii este recunoscatoare lui Elton John pentru actiunile sale caritabile si spera ca intentia lui de a-l adopta pe micutul Lev ii va incuraja si pe altii sa adopte copii cu probleme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.