Prima doamna a Frantei, fostul manechin Carla Bruni va juca intr-o pelicula regizata de Woody Allen, care va fi filmata in vara lui 2010 la Paris, conform unor surse ale companiei de productie Mediapro, citate de cotidianul spaniol El Mundo.
Woody Allen a vizitat Palatul Elysee in luna iunie, cand s-a aflat la Paris pentru a-si promova pelicula "Whatever Works", prezentata in premiera la festivalul de Film de la San Sebastián.

"Sunt convinsa ca va fi minunat. El (Woody Allen, n.r.) are carisma si a jucat deja in filme, deci nu este necunoscut audientei",
a declarat Bruni pentru New Yorker, conform NewsIn.

Carla Bruni nu a dat probe pentru rol, regizorul american cunoscandu-i deja talentele de cantareata, dar si de actrita, dupa jocul din pelicula "Pret-a-Porter", o satira despre moda, regizata de Robert Altman in 1994.

Fiica a unui bogat industrias italian care era si compozitor, Carla Bruni Tedeschi s-a nascut la Torino la 23 decembrie 1967. In anii '90, silueta ei longilina, ochii albastri si fata de o frumusete rece si perfecta seduceau marii creatori de moda. Era epoca in care manechinele deveneau staruri, iar Carla Bruni a fost o asemenea vedeta alaturi de Claudia Schiffer sau Naomi Campbell.

In 2001, Carla Bruni debuteaza in muzica scriind texte pentru cantaretul francez Julien Clerc pentru albumul "Si j'étais elle". Un an mai tarziu a aparut si primul ei album, intitulat "Quelqu'un m'a dit", a avut imediat un succes considerabil la public si la critica, vanzandu-se in 1,2 milioane de exemplare in Franta si 800.000 in strainatate.

Al doilea album, "No promises", aparut la inceputul anului 2007 si care contine melodii pe versuri ale unor poeti anglosaxoni, nu a avut acelasi succes.

In ianuarie 2008, fostul manechin devine Prima Doamna a Frantei, la trei luni si jumatate dupa anuntul divortului dintre Nicolas Sarkozy si fosta lui sotie, Cecilia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.