Intr-o lume in care supereroii sunt pe cale de disparitie, un singur om se ridica impotriva obisnuintei. El este Terminatorul de ras. Asa ne-au asigurat in duet PR-ii de la Radio 21 si de la Casa de discuri Roton. Personajul amintit este nimeni altul decat Daniel Buzdugan (foto), care si-a lansat vineri, la pranz, cel de-al doilea CD cu farse. Buzdu si-a adus invitatii la Baza Keoke, unde i-a lasat sa se "impuste" cu vopsea, iar el a aparut pe un motor "adevarat".

Surpriza a fost cu atat mai mare, cu cat realizatorul abia a scapat de carje, caci si-a rupt piciorul acum cateva saptamani. "Razbunarea lui Buzdugan", adica CD-ul, contine 11 farse numai una si una: "Himen termopan", "Longevitatea penisului", "British Always" sau "Fotografii pe nasalie pentru revista Coliva". "Am ajuns la volumul doi al farselor, dar sunt mic copil: am aflat ca Nicolae Guta are 12 albume si vreau sa-l intrec!", ne-a declarat farsorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.