Dupa ce s-a bronzat pe iahtul de la Ibiza, Adrian Mutu a venit sa o prezinte parintilor pe dominicana Consuelo Gomez.
Telenovela dintre cel mai mediatizat fotbalist roman al ultimilor ani, Adrian Mutu, si frumoasa dominicana Consuelo Matos Gomez continua. Peisajul static de la Ibiza, cu iahtul lui Nicu Gheara in centrul scenei, a fost schimbat cu o imagine din salonul de protocol de la "Henri Coanda", inchiriat de Netoiu, si o cursa de urmarire in care paparazzi au pierdut lupta cu BMW-ul X5 al internationalului pitestean. Dupa o noapte petrecuta in Bucuresti, misteriosul cuplu era asteptat ieri la Pitesti, unde dominicana urma sa fie prezentata parintilor lui Adrian Mutu, dar fericitul eveniment s-a aminat din cauza insistentei presei, postate in fata vilei din Trivale.

Intr-un alt plan al telenovelei, situatia sta exact pe dos. Un alt international roman, Nicolae Mitea, va trebui sa isi caute o alta iubita. Raluca Tanase din trupa Bambi spune ca a decis sa il paraseasca pe fotbalistul de la Ajax printr-o decizie de comun acord la care s-a ajuns dupa oarece banuieli de infidelitate. Pe de alta parte, fotbalistul din Pantelimon afirma ca "se simtea sufocat".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.