Vara aceasta va fi una fierbinte pentru Lucian Viziru. Si asta pentru ca, dupa cum se stie, chiar in aceste zile vor demara la Buftea filmarile la cea de-a doua telenovela ce va fi lansata in curand de Acasa tv - "Lacrimi de iubire". Partenera lui Lucian in telenovela va fi nimeni alta decat focoasa bruneta Nicoleta Luciu, recent iesita dintr-o relatie foarte lunga cu fostul component al trupei Axxa - Dinu Maxer. Atat Nicoletei, cat si lui Lucian pare sa le mearga foarte bine pe plan profesional in ultima vreme, desi in viata particulara amandoi sunt (inca) singuri.

In noua telenovela de la Acasa tv vor aparea si o serie de actori din "Numai iubirea", precum Adela Popescu, Dan Bordeianu, Ioana Ginghina, Sebastian Papaiani, Geo Dobre, Carmen Ionescu, Alexandru Barba, Adrian Stefan si Octavian Strunila, dar si fete noi - Nicole Gheorghiu, Mihaela Barlutiu. Ambele telenovele poarta semnatura regizorului Iura Luncasu.

- O data cu inceperea filmarilor la noua telenovela, ai facut schimb la pupitrul "Povestirilor" cu ex-colegul de la "Gaz pe foc", Dragos Stanescu. In ce masura crezi ca se va descurca?

- Cred ca deja se vede foarte clar ca se descurca destul de bine si mai ales ca pune la fel ca si mine mult suflet in ceea ce face. Cred, de asemenea, ca are sanse foarte mari sa se descurce mult mai bine decat mine.

- Ce a reprezentat pentru tine intrarea in lumea televiziunii ca moderator la postul Acasa tv?

- Asa cum am mai spus, din momentul in care am venit "Acasa", viata mea a capatat sens si nu mai trece pe langa mine. Imi place foarte mult ideea de a schimba, macar un pic, lumea din jurul meu si sunt convins ca am facut-o si am sa o fac in continuare.

- Acum esti pe punctul de a da piept cu o noua experienta, ma refer la actorie. Ai emotii tinand cont ca nu esti actor de profesie?

- Bineinteles ca am emotii, dar sunt convins ca, la fel ca in cazul "Povestirilor" (lucru ce se intampla la fiecare emisiune), aceste emotii sunt constructive.

- In afara de piesele compuse special pentru telenovela "Numai iubirea", mai ai si alte proiecte muzicale sau muzica va trece de acum pe planul doi?

- Muzica va ramane pe primul loc in viata mea. Voi impleti de acum incolo muzica cu actoria si tocmai in acest sens de curand am lansat cel de-al doilea videoclip "Numar stelele", iar peste maximum doua saptamani va aparea pe piata si primul meu album solo intitulat "Predestinati".

- Vei avea vacanta anul acesta?

- Desigur, dar tocmai in decembrie.

- Ai o prietena momentan? Mai tii legatura cu Gabriela Spanic?

- Momentan nu am o prietena, iar cu Gaby vorbesc din cand in cand la telefon... suntem amici.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.