Imaginile inedite cu Michael Jackson vor fi incluse in doua filme documentare care vor fi lansate pana la sfarsitul anului. Primul documentar va fi dedicat exclusiv regelui pop, iar cel de-al doilea va sta la baza biografiei legendarului James Brown, potrivit presei americane
Primul documentar intitulat "This Is It", asemenea seriei de concerte pe care artistul urma sa le sustina, va fi la sfarsitul lunii octombrie de compania Sony, care detine drepturile asupra muzicii lui Michael Jackson. La realizarea productiei au fost folosite 80 de ore de imagini de la repetitiile megastarului pentru concertele de la Londra, relateaza NewsIn.

Pelicula va include si cateva videoclipuri filmate special pentru a fi folosite la concerte, printre care si o versiune inedita a hit-ului "Thriller", care urma sa fie proiectat in versiune 3D.

Regizorul documentarului "This Is It" este Kenny Ortega, cel care s-a ocupat de organizarea concertelor si filmarea repetitiilor.

Cel de-al doilea film se numeste "Life on the Road with Mr. and Mrs. Brown" si este o incursiune in viata si cariera lui James Brown si a sotiei sale, Tomi Rae. Alaturi de Michael Jackson, in documentar mai apar, printre altii, actorul David Carradine, decedat tot in 2009, vedete din lumea muzicii, printre care M.C. Hammer, Richie Sambora si componentii trupelor Black Eyed Peas, Scorpions si Public Enemy.

Scenariul si regia filmului sunt semnate de actritele Sheila Lussier si Camille Solari.







Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.