Mama lui Michael Jackson crede ca medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a adormit, lasandu-l nesupravegheat dupa ce i-a administrat Propofol, ceea ce a dus la decesul megastarului, informeaza cotidianul britanic The Sun.
Mama lui Michael Jackson si-a dezvaluit temerile unui prieten apropiat de familie, dr. Steven Hoefflin, in timp ce politia din Los Angeles perchezitiona biroul medicului Conrad Murray, scrie NewsIn.

Potrivit lui Hoefflin, Katherine Jackson, in varsta de 79 de ani, a afirmat ca fiul sau a facut o serie de teste medicale pentru a dovedi ca nu ia medicamente, cu doar trei luni inaintea decesului. Apoi, insa, a inceput sa sufere din nou de insomnie si de dureri la picior inaintea turneului de la Londra si s-a lasat pe mainile medicilor, care i-au administrat doze mari de narcotice.

Familia lui Michael Jackson este convinsa ca megastarul a ramas nesupravegheat dupa ce i-a fost administrat intravenos Propofol, la resedinta din Los Angeles. Si tatal lui Michael Jackson, Joe, a facut acuzatii similare in timpul unor interviuri acordate televiziunilore americane.

Plasticianul Steven Hoefflin, care a fost medicul lui Michael Jackson timp de 25 de ani, a dezvaluit presei ca Katherine si restul familiei Jackson sustin ca angajatii din casa cantaretului din Los Angeles au fost martori cand artistului i-a fost administrat Propofol pentru a adormi. Familia Jackson a cerut anchetarea medicilor care au prescris Propofil si analgezicul Demerol, medicamentele despre care se crede ca l-au ucis. Potrivit lui Hoefflin, familia Jackson crede ca opt medici controlau medicatia megastarului.

Cardiologul Murray a devenit medicul personal al lui Michael Jackson in urma cu trei ani, cand cei doi s-au cunoscut in Las Vegas. El locuia in casa megastarului si ar fi incercat sa il resusciteze dupa ce a lesinat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.