Actorul Cabral Ibaka s-a hotarat sa imparta afacerile cu placerea. Dupa ce a divortat de sotia sa, Luana Ibaka, cu care are si o fetita, acesta a fost vazut din ce in ce mai des in compania femeilor frumoase, in marea lor majoritate manechine de succes. Apoi, brusc, Cabral s-a cumintit si a fost zarit impreuna cu Luana, fosta lui sotie. Presa a facut tot felul de speculatii ca ei sunt pe cale sa se impace de dragul copilului. Potrivit revistei "VIP", mulatrul nu tine prea mult la viata de familist.

Actorul se pare ca are o aventura cu colega sa din serialul "Baieti Buni", Anne Marie Paraschivescu. Blonda are o relatie de durata cu Andrei Ciubuc, membru al trupei "69", dar acest lucru se pare ca nu o impiedica sa-si faca mendrele cu Cabral. Si cum mulatrul nu este usa de biserica, a cedat tentatiei de a mai avea inca o femeie frumoasa in palmaresul sau. Oricum, relatia lor nu este alceva decat o aventura, actorul de culoare fiind arhicunoscut pentru instabilitatea in legaturi sentimentale.

Si nici cu vreun schimb de experienta profesionala nu au cum sa se aleaga, pentru ca este bine stiut faptul ca nici unul dintre ei nu este foarte talentat ca actor. Cu toate ca Ibaka are rolul principal in serialul "Baieti buni", alaturi de Dragos Bucur si Florin Calinescu, nu are foarte multe replici, mulatrul aparand de cele mai multe ori in scene in care nu trebuie sa vorbeasca, ci doar sa dea cu pumnul.

Chiar daca nu este un actor desavarsit, femeile par sa nu tina cont de acest lucru, si, fascinate de alura sa atletica, ii cad in pat ca mustele la miere. Una dintre victime a fost si Anamaria Ferent, solista trupei "Demmo". Cat despre Anne Marie, ar fi bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a da cu piciorul unei relatii de durata pentru o ora de tavaleala in patul unui Don Juan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.