Candva prietene la catarama, Pamela Anderson si Courtney Love sunt acum la cutite. Vaduva rockerului Kurt Cobain a sarit la gatul amicei ei, sustinand ca aceasta este falita si doar vrea sa lase impresia ca traieste pe picior mare. In replica, fostul iepuras "Playboy" a iesit la cumparaturi in Malibu, facand parada in fata paparazzilor cu cardurile ei.

Scandal-monstru intre doua dintre cele mai mediatizate vedete din showbizul international, fostul iepuras "Playboy" Pamela Anderson si vaduva rockerului Kurt Cobain, controversata Courtney Love. In urma cu cateva zile, aparent fara motiv, Courtney a facut afirmatii defaimatoare la adresa Pamelei, candva buna ei prietena.

Excentrica Courtney a declarat pentru publicatia "New York Post" ca voluptuoasa blonda este falita si ca doar vrea sa dea impresia ca traieste pe picior mare. "Pamela este, in realitate, o sarantoaca fitoasa. Nu duce o viata de lux asa cum pretinde, ci face doar figuri", si-a atacat Courtney fosta amica. "Nici macar nu are un card, dar se lauda ca traieste in Malibu. Este adevarat, traieste in Paradise Cove, care se afla in Malibu, doar ca este vorba despre un parc de rulote din zona. Deci, despre ce viata de lux vorbim?!", a adaugat ea.

Courtney a facut referire la faptul ca Pamela locuieste impreuna cu actualul ei iubit, Jamie Padgett, intr-o rulota in Malibu. "Daca Pamela avea bani nu s-ar fi mutat cu iubitul ei in rulota, ci si-ar fi cumparat o vila in zona", a mai spus vaduva lui Kurt Cobain. "


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.