Andreea Patrascu, actrita in telenovela “Regina” de la Acasa TV si iubita lui Cabral, s-a numarat si ea printre membrii juriului la castingul pentru prima telenovela romaneasca de epoca.

Ce desfasurare de forte a pus la cale MediaPro pentru a-si alege actorii, cititi in comunicatul de mai jos:
Vineri, 24 aprilie, in cea de-a doua zi de casting, au venit in Buftea aproape 150 de copii, femei si barbati, alesi de pe site-ul www.acasatv.ro, toti dornici sa convinga producatorii si sa cistige un rol in cel mai ambitios proiect marca Promance - prima telenovela romaneasca de epoca.

Juristi, economisti, directori de resurse umane, manageri de firme, directori de vanzari, muncitori, sportivi, absolventi de Cambridge, profesori, someri sau casnice, dansatori, elevi de la sectia Actorie a liceului Dinu Lipatti, cu totii au venit in Buftea cu un singur scop: sa ii convinga pe producatori ca pot juca in prima telenovela romaneasca de epoca.

Numai 36 dintre cei veniti la casting au reusit: fie ca a fost vorba despre ofiteri, bacani, vinzatori, lampagii, covrigari, cosari, feciori in casa, doamne din inalta societate, rolurile au fost acordate celor care au demonstrat ca au aptitudini de actori. Probele pe care le-au avut de trecut participantii nu au fost usoare, prima, cea de prezentare, fiind si eliminatorie.

Spre surprinderea lor, au fost cateva cazuri in care parinti sau bunici veniti la casting cu copiii lor, au fost si ei alesi pentru un rol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.