Lori si-a sarbatorit ziua de nastere vineri, cu Andreea Esca si Florin Calinescu

Loredana Groza va pleca saptamina aceasta in Las Vegas, Statele Unite, invitata la "CineVegas", un festival de film organizat de actorul american Dennis Hopper. Desi tinar (ajuns abia la a doua editie), festivalul din Las Vegas a capatat notorietate, mindrindu-se cu nume sonore pe afis, precum Nicholas Cage sau Jack Nicholson. "Evenimentul a inceput chiar de ziua mea, pe 10 iunie. Mi-am rezervat deja camera la "Venetian", hotelul meu favorit din Las Vegas, dar am aminat putin plecarea pentru a onora anumite contracte in derulare in tara", spune ea. Loredana urmeaza sa se intilneasca in America si cu "regina sprincenelor", Anastasia Soare, alaturi de care se va intoarce, peste doua saptamini, in Romania.

Dennis Hopper, in virsta de 69 de ani si aflat pe lista celor mai importante "100 de vedete de film ale tuturor timpurilor", publicata de "Empire Magazine", are in palmares filme precum "Rebel fara cauza" (in care a aparut alaturi de James Dean) sau documentare celebre, printre care si "The Source", in care l-a avut coleg pe Johnny Depp. "De Dennis ma leaga o prietenie mai veche. Ne-am cunoscut intr-un restaurant, cind a venit pentru prima oara in Romania. Apoi l-am invitat la un picnic la mine acasa. Incepind de atunci, de fiecare data cind a venit in Romania, a fost invitat la noi, iar relatia a devenit foarte apropiata. Am avut chiar surpriza sa auzim ca ne prezinta prietenilor lui - Nicolas Cage, Peter Fonda, Jack Nicholson -, drept familia lui din Romania", spune Loredana.

Chefuri cu Nicholas Cage

Petrecerile din Vegas sint nemaipomenite, isi aminteste Lori. "Una dintre cele mai reusite a fost anul trecut, petrecerea de deschidere de la Cesaer’s Palace, la care am cunoscut-o pe Tina Turner. Tot atunci am filmat si videoclipul piesei "Extravaganzza", celebru de acum pentru imaginile surprinse din Vegas. Anul acesta imi doresc sa filmez iar si chiar sa iau citeva declaratii starurilor care vin. Din cite stiu, vor fi acolo, printre altii, Nicholas Cage, Jack Nicholson si Dustin Hoffman", spune Loredana.

Loredana Groza a primit cadou un avion

Loredana Groza si-a sarbatorit vineri ziua de nastere (am implinit, fireste, "25 de ani!", spune ea) printr-o petrecere privata organizata la Clubul Pasa din Bucuresti. Alaturi de sarbatorita s-au aflat prieteni, rude, nasul Loredanei - Florin Calinescu, Adrian Sirbu, Andreea Esca, Tania Budi sau rapperul Bita. "Am primit chiar si un avion, pe care mi l-a oferit Cristina Cioran, dupa ce a citit intr-o revista ca mi-as dori. Sotul meu mi-a adus un ceas Cartier superb, cu citeva diamante, am primit obiecte de arta, tablouri, chiar si o sapca de baseball", mai spune Loredana.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.