Avandu-i in distributie pe: Isla Fisher, Hugh Dancy, Kristin Scott Thomas, Joan Cusack si John Goodman, comedia romantica Ma dau in vant dupa cumparaturi / Confessions of a shopaholic, in regia lui P.J. Hogan si avand la baza nu mai putin celebrul roman cu acelasi nume al Sophiei Kinsella, aduce pe marile ecrane povestea Rebeccai Bloomwood, o tanara in varsta de 25 de ani, care a absolvit facultatea si care acum se concentreaza pe implinirea visului ei cel mai arzator: sa lucreze la revista ei preferata de moda. Intre timp insa, cheltuieste mii de euro.
In lumea luxoasa din New York, Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) e o fata iubitoare de distractii, a carei adevarata pasiune este shoppingul - excesiv. Ea viseaza sa lucreze pentru revista ei preferata de moda, dar nu prea stie cum sa se afirme.

Intamplarea face sa se angajeze la o revista financiara publicata de aceeasi companie ca si revista ei preferata. Usor, usor se apropie de visul ei, insa trecutul e pe cale sa-i ruineze viitorul.

In cinstea filmul Confessions of a Shopaholic, Hollywood Multiplex isi trimite spectatorii la shopping.

Shopping pe bune, shopping de marca, shopping la cinema

Timp de o luna de zile, din 3 aprilie si pana in 3 mai, Hollywood Multiplex isi provoaca vizitatorii la concurs. Asadar, cei si cele care aspira la o sesiune de cumparaturi in care hainele si accesoriile de marca sa le stea la dispozitie, nu trebuie decat sa ...mearga la film. Din 3 aprilie, celebrul film Ma dau in vant dupa cumparaturi / Confessions of a shopaholic le va pune la incercare creativitatea.

Aspirantii la o seara exclusivista de cumparaturi trebuie sa intre pe site-ul www.hmultiplex.ro/jurnaldeshopping si sa incerce sa indice simptomele specifice unui shopaholic! Nu e greu...o sa si le aduca aminte din film.


Despre autor:

Kudika

Citeste articolul integral in Kudika

Sursa: Kudika


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.