Membrii familiei Simpson vor fi imortalizati pe noua colectie de timbre lansata de posta americana.

Astfel, Lisa, Bart, Marge, Homer si micuta Maggie Simpson vor aparea pe colectia de timbre clasa intai in valoare de doar 44 de centi, dar de o nepretuita valoare emotionala pentru iubitorii serialului american de desene animate.

Desenate chiar de Matt Groening insusi, creatorul si producatorul exclusiv al serialului animat, seria de timbre va fi lansata pe 9 aprilie, cand amuzanta familie de galbiori va puncta cea de-a 20-a aniversare a celui mai longeviv serial de comedie din istoria televiziunii americane.

Posta americana primeste anual 50.000 de propuneri de timbre, insa doar 20 de idei sunt notate, in medie, acestea avand norocul de a fi imprimate.

Pentru cei mai putini cunoscatori ai celor cinci membri ai familiei Simpsons, serialul de animatie este o parodie la adresa stilului de viata al clasei de mijloc din SUA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.