Grabit sa nu intarzie la o gala de binefacere, fostul component al trupei Beatles a uitat sa isi incheie nasturii de la pantaloni. El si-a pus iubita intr-o situatie jenanta, pozand alaturi de ea in indecenta ipostaza, pana cand Nancy si-a dat seama si i-a dat salul ei sa se acopere.

Fericit nevoie-mare ca urma sa se afiseze pentru prima oara la un eveniment monden la bratul iubitei sale, americanca Nancy Shevell, rockerul Paul Mccartney, in varsta de 66 de ani, a comis o gafa de proportii.

Mai exact, fostul component al trupei Beatles a aparut la o gala caritabila, desfasurata la New York, cu slitul de la pantaloni desfacut.

Fara sa realizeze in ce situatie penibila se afla, Mccartney a prezentat-o galant pe Nancy prietenilor sai invitati la eveniment si chiar a gasit ragazul sa se salute cordial cu reprezentantii presei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.