Tuturor ne plac povestile din vacante, iar cumparaturile din timpul calatoriilor, fie ca sunt suveniruri sau obiecte unicat de mobilier si imbracaminte specifice unei tari, toate spun o poveste cu privire la meleagurile vizitate. Forbestraveler ne prezinta cele mai bune orase pentru a face cumparaturi
  • Bangkok, Thailanda

Siam Paragon a devenit cel mai nou si mai vizitat centru comercial al Bankok-ului. Aici puteti gasi magazinele tuturor designerilor internationali care va trec prin minte, dar si etaje superioare cu cinematografe si sali de bowling.

  • Berlin, Germania

Cele mai bune hoteluri, magazine si muzee se intalnesc chiar in inima Berlinului, la Friedrichstrasse.
Vizitati Bulevardul Unter den Linden, cu locuri speciale pentru cumparaturi precum Galeries Lafayette si Quarter 206, dar si magazine ce apartin celor mai cunoscuti designeri. Quarter 205 este cea mai potrivita locatie de unde puteti achizitiona suveniruri si cadouri de cea mai buna calitate.

  • Londra, Marea Britanie

Zona Covent Garden este locul preferat din Londra pentru impatimitii de cumparaturi. Strazile care incep din piata sunt populate de un numar impresionant de magazine independente, boutique-uri de designer si reprezentanti ai celor mai cunoscute lanturi de magazine high-end din lume. Seven Dials este un vechi cartier londonez, cu un aer contemporan, unde puteti gasi de asemenea o multitudine de magazine, pentru toate gusturile.


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.