Regele manelelor, Nicolae Guta, are probleme cu inima. Cantaretul a fost internat ieri dupa-amiaza la Spitalul Fundeni din Capitala dupa ce fusese tratat la Spitalul Petrosani, unde a ajuns marti dupa-amiaza si a fost diagnosticat cu "angina instabila". Problemele cu inima ale lui Nicolae Guta s-au declansat imediat dupa nunta fiicei lui Daniela, care a avut loc weekend-ul trecut. Pentru ca se simtea rau, Nicolae Guta a mers marti la spitalul din Petrosani acuzand dureri in piept.

Cu toate ca medicii l-au sfatuit sa se interneze, acesta a refuzat pretextand ca avea o multime de probleme de rezolvat. I s-a dat un tratament si a plecat acasa. Miercuri s-a intors din nou la spital pentru ca se simtea rau si a ramas internat. Pentru ca starea lui de sanatate s-a agravat, medicii de acolo au decis sa-l transfere la Spitalul Fundeni din Capitala pentru a i se face investigatii cat mai amanuntite, dat fiind ca la Petrosani nu exista aparatura necesara. Guta a fost transportat cu salvarea si internat ieri dupa-amiaza la Fundeni.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.