Asistenta lui Razvan si Dani a avut o surpriza de proportii, luni dupa-amiaza, intr-un mall bucurestean. Venita la un eveniment monden, sexoasa bruneta a fost luata imediat in vizor de doi baieti, care nu au scapat-o din ochi. La un moment dat, unul dintre cei doi fani ai Danielei Crudu a reusit, cu forta ce-i drept, sa-si indeplineasca fantezia de a o saruta pe vedeta Antenei 1.

Daniela Crudu a pus pe jar imaginatia barbatilor. Asa se face ca doi reprezentanti ai sexului tare au pus la punct un plan, imediat cum au zarit-o pe vedeta.

Dupa ce au fixat-o minute in sir cu privirea si i-au facut cateva poze, cei doi baieti au trecut la atac. Acestia au profitat de un moment in care asistenta lui Razvan si Dani nu era acompaniata si au trecut la fapte.

In timp ce se indrepta spre bar sa-si comande un suc, bruneta s-a trezit ca unul dintre cei doi baieti, aflat in spatele ei, i-a pus imediat mana la ochi, dupa care a tras-o spre el si a sarutat-o cu forta pe gura.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.