Andreea si Stefan Banica au castigat recursul impotriva tabloidului "Cancan“, care nu mai are dreptul sa publice nici o fotografie cu acestia, "in cadrul unor activitati private“. "Se creeaza un precedent monstruos“, spun cei de la "Cancan“.
"Vineri, 27.02.2008, Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul formulat de familia Banica impotriva revistei 'Cancan', avand ca obiect emiterea unei ordonante presedintiale prin care parata SC Cancan Media SRL este obligata sa inlature de pe site-ul web aflat la adresa www.cancan.ro toate fotografiile si filmele in care sunt reprezentati reclamantii in cadrul unor activitati private (este vorba despre imaginile filmate de echipa de paparazzi a publicatiei 'Cancan' fara acordul familiei Banica in vacanta acestora din Franta din vara anului 2008).

De asemenea, instanta de re­curs a obligat parata SC Cancan Media SRL sa nu mai publice orice alte foto­gra­fii sau filme in care sunt reprezentati acestia in cadrul unor activitati pri­vate atat in cadrul revistei 'Cancan', cat si pe site-ul web aflat la adresa www.cancan.ro“, se arata in comunicatul de presa parvenit de la biroul de avocatura Alexander Pop.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.