Desi la anul schimba prefixul si intra in cel de-al cincilea deceniu de viata, actrita Adriana Trandafir pare ca intinereste pe zi ce trece. Implicata intr-o sumedenie de proiecte teatrale si de televiziune, actrita Teatrului Odeon si-a gasit timp si pentru a finaliza o a doua facultate de doi ani, un masterat de Management educational si comunicare institutionala, pe care tocmai l-a absolvit la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice "David Ogilvy".

Chiar daca colegii au intampinat-o la inceput cu destula reticenta, treptat firea vesela si exuberanta recunoscuta a Adrianei a facut-o sa si-i apropie pe mult mai tinerii sai camarazi de studii. Adriana si-a explicat decizia de a avea o a doua calificare prin faptul ca nu vrea sa depinda in cariera de noua Lege a teatrelor, care, daca va fi promulgata, va obliga actorii sa lucreze numai pe baza de proiect, fara un loc de munca stabil.

Citeste si:

Actrita exploziva din piesa "De ce fierbe copilul in mamaliga" are insa si un alt mare motiv de bucurie, pe langa obtinerea celei de-a doua licente, caci tocmai si-a construit o casa in zona Dristor, casa care se datoreaza rolului jucat in filmul austriacului Michael Haneke, "Timpul lupului" si care i-a adus pentru un rol secundar o suma echivalenta cu tot salariul ei pe un an la Odeon. Actrita are si alte mari emotii zilele acestea, intrucat copilul sau cel mic, Maria-Speranta, in varsta de 5 ani si jumatate, a plecat in prima sa tabara fara parinti.