Artista a dezvaluit pe blog ca Sean preston si Jayden James, in varsta de trei si doi ani, o vor insoti in turneul de promovare al noului album, Circus, fara doar si poate, relateaza People

Britney a infirmat astfel zvonurile potrivit carora ar fi fost pe punctul de a anula turneul, in urma unei neintelegeri cu fostul sot, Kevin Federline si avocatii acestuia, care nu-i permiteau sa calatoreasca cu cei doi copii.

Kevin, in varsta de 30 de ani, detine cutodia primara a baietilor, in timp ce Britney are dreptul la vizite.

De saptamani intregi, Britney, tatal ei, Jamie Spears, si Kevin pun la cale un plan privat, departe de ochii istantei, pentru ca Britney sa calatoreasca cu cei doi fii in turneu.

Interesant este faptul ca in urma intelegererii, Britney ii va plati lui Kevin 4000 de dolari pentru fiecare saptamana de turneu, cand cei doi micuti o vor insoti pe mama lor.

Turneul Circus incepe pe 3 martie in New Orleans si se incheie pe 28 aprilie in Chicago. Spears, in varsta de 27 de ani, dezvaluie pe blog ca si-a petrecut weekendul la piscina, lucrand la schite pentru costumele pe care le va purta in spectacole.

“Britney este emotionata sa inceapa turneul, profita si se bucura de orice moment de repetitii si abia asteapta sa sustina din nou concerte live pentru audiente mari", se mai spune pe blogul artistei.

Artista dezvaluie si alte detalii cu privire la noul turneu, oferind fanilor o descreiere a scenei, elaborate dupa tema albumului, un spectacol de circ.

"Concertele vor fi sexy, distractive, explozive si pline de surprize. In timp ce vom evita elemete de circ traditionale, precum prezenta animalelor, am creat alte momente inovatoare, care vor fi sustinute de acrobatori si danstori, momente completate de show-uri de lumini, foc si alte efecte speciale impresionante", a dezvaluit designerul Jamie King.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.