Frumoasa actrita Elsa Pataky, de origine romana, a devenit celebra in Spania datorita interpretarilor sale artistice, bine apreciate de criticii de film. Mai mult, revista FHM a transformat-o intr-o femeie fericita, desemnand-o cea mai sexy femeie din Peninsula Iberica. Cu toate aceste succese, Elsa nu are deloc noroc in dragoste. Dupa ce a avut o idila cu celebrul pilot Fonsi Nieto, actrita a cazut din lac in put. Potrivit revistei "Story", Elsa traieste o poveste de dragoste cu nabadai cu celebrul actor francez Michael Youn. La inceput, totul mergea bine intre ei, frumoasa recapatandu-si increderea in ea dupa relatia anterioara, numai ca euforia a durat putin.

'Am avut-o gratis>>

Lovitura de gratie a venit din partea revistei franceze "Voici", care a prezentat un set de poze, in care iubitul ei, Michael, era in tandreturi cu o bruneta focoasa. Iar cireasa de pe tort a fost declaratia acestuia intr-o emisiune: "Elsa este cea mai tare femeie pe care am avut-o gratis". Cand actrita i-a cerut lamuriri, acesta i-a aplicat mai multe lovituri peste fata, ca sa se invete minte sa nu mai puna intrebari. Bataia a fost confirmata de apropiatii cuplului, care au spus ca Elsa nu a mai iesit din casa doua saptamani, avand ochiul vanat. Din aceasta pricina a trebuit sa-si amane filmarile pentru o reclama. Numai ca Michael a reusit sa-si impace iubita. A mers dupa ea la Cannes, unde actrita a fost foarte bine primita, si i-a daruit un ursulet de plus.

'Pozele sunt trucate>>

Se pare ca acest cadou a avut efect, pentru ca Elsa a facut o declaratie cusuta cu ata alba. "Michael nu a dat niciodata in mine, iar cat despre pozele aparute in acea revista frantuzeasca, mi-am dat seama ca erau clar trucate". Michael nu este insa deloc baiatul cel bun si cuminte asa cum il descrie actrita. Cu toate ca semnase un contract solid, el a ratat transmisiunea directa a Premiilor "Oscar" pentru ca nu a ajuns la timp, iar altadata a aparut gol intr-o telenovela franceza. "Nu mi s-a parut nimic iesit din comun. Este actor, deci trebuie sa faca ceea ce scrie scenariul. Imi place de el tocmai pentru ca este natural si emana dragoste prin toti porii", a declarat Elsa. Dupa ce actrita a sters cu buretele "corectia" lui Michael, cei doi au ales sa-si ia o mica vacanta in Caraibe. Poate ar fi bine ca tanara sa impacheteze si un sac de box, asta in cazul in care iubitului ei ii mai vine cheful de dat cu pumnul.

Cu toate ca sunt frumoase si talentate, romancele nu au deloc noroc in dragoste. Un exemplu elocvent ar mai fi al actritei Ramona Badescu, care nu se poate plange ca nu este inzestrata de natura si ca nu avut noroc profesional, dar pana si ea a trecut printr-un divort dureros, dupa un mariaj soldat cu batai si multe lacrimi. Si cu toate ca a avut succes in Italia, presa a facut tot posibilul sa scoata la iveala trecutul intunecat al actritei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.