rezentatorul matinalului de la Antena 1, Dani Otil, si-a dat seama ca i se joaca o farsa la "Noaptea erorilor", dar a intrat in joc pentru a ajuta show-ul si pe colega sa de la acea vreme, Andreea Mantea, care incepuse sa prezinte in paralel si cealalta emisiune, alaturi de Mircea Radu.

laturi de Crina Abrudan si Cristina Dochianu, Dani Otil se numara printre victimele "interne" ale emisiunii "Noaptea erorilor" de la Antena 1, lui regizandu-i-se o farsa in cursul anului trecut chiar in studioul matinalului.

Acestuia i s-a pregatit o mare pacaleala, la care au fost complici colegul sau, Razvan Simion, si asistenta Andreea Mantea. Din pacate pentru echipa de la "Noaptea erorilor", Otil si-a dat seama ca este pacalit inca din primele minute si, ca orgoliul sau sa fie acoperit, acesta a si scris la un moment dat in timpul filmarii cuvantul "farsa" pe o coala de hartie.

Potrivit unor surse neoficiale, prezentatorul nu i-a deconspirat pe cei de la "Noaptea erorilor" din solidaritate de incepator in trust ca si ei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.