Frumoasa actrita nu poate pune geana pe geana din cauza fetitei ei, Valentina Paloma, in varsta de un an si jumatate, care este foarte activa, mai ales noaptea.

Viata de mamica este grea si pentru vedetele de la Hollywood. Invitata la show-ul de televiziune realizat de binecunoscutul moderator David Letterman, actrita de origine mexicana Salma Hayek a povestit lucruri nestiute din viata ei de familie.

Vedeta a dezvaluit ca de un an si jumatate, de cand a adus-o pe lume pe fetita ei, Valentina Paloma, nu mai reuseste sa se odihneasca si aproape nu mai doarme noptile. "Valentina este somnambula. In timpul noptii merge, chicoteste, canta, da din maini si din picioare. E foarte activa si are enorm de multa energie. Uneori chiar am senzatia ca se cearta sau se bate cu cineva.

Bineinteles ca trebuie sa fiu foarte atenta la tot ceea ce face, asa ca doar atipesc pe timpul noptii si nu reusesc sa dorm deloc bine sau profund", a marturisit actrita. "Cand ai un copil care este somnambul nu e deloc prea placut, ba dimpotriva, esti ingrozit. Tot timpul face cate ceva si nu stii la ce sa te astepti. E ca si cum ar da o petrecere la care eu nu sunt invitata", a adaugat Salma.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.