Actrita de origine romana Alexandra Maria Lara, prezenta in aceasta perioada la Cluj-Napoca in calitate de membru al juriului la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF), a marturisit ca nu a stiut nimic despre aceasta manifestare pana in momentul in care l-a cunoscut pe regizorul Tudor Giurgiu.

"L-am cunoscut si m-a invitat sa vin anul acesta aici si m-a impresionat foarte tare ce mi-a povestit el, cum a luat initiativa, care a fost ideea lui. Am fost invitata anul acesta sa merg la Shanghai si, pentru ca am filmat recent aici in Romania, m-am gandit ca ar fi si pentru mine o experienta foarte frumoasa sa vin aici (la TIFF - n.r.) si de-abia acum mi-am dat seama cat de mare e festivalul si ce filme exceptionale o sa fie proiectate. Sunt foarte fericita ca sunt aici", a afirmat actrita.

Alexandra Maria Lara a povestit intr-o conferinta de presa despre productia "Offset" pe care a filmat-o recent in Romania, dar si despre filmul "Caderea", care i-a adus celebritatea.

ASTEAPTA SI ALTE OFERTE

Dupa ce a devenit celebra cu rolul secretarei lui Hitler in "Caderea" (2004), nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film strain, actrita a interpretat un personaj intr-o coproductie europeana care s-a filmat recent la Bucuresti. Este vorba despre filmul "Offset", regizat de germanul Didi Danquart, cu un scenariu semnat de Cristi Puiu si Razvan Radulescu. "M-a fascinat foarte tare ideea scenariului, dar si ideea de a juca aici, in Romania, de a mai afla putin despre tara din care vin si am jucat cu tatal meu, Valentin Platareanu. A fost usor sa iau decizia de a juca in acest film", a marturisit actrita. Ea a spus ca a primit mai multe oferte de a juca in Romania, sustinand?ca s-ar bucura foarte tare daca ar avea ocazia sa mai filmeze inca o data aici.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.