Criza financiara a lovit si lumea showbizului romanesc, iar printre primele victime se numara si fostul iepuras Playboy Dana Savuica.

Pe de alta parte, incompetenta face si ea victime si mai scoate din grila posturilor de televiziune prezentatorii nascuti peste noapte. Sora Monicai Columbeanu s-a trezit concediata peste noapte, cu toate ca investise cateva mii de euro in operatii estetice pentru a da mai bine pe sticla. Bosii de la Kanal D nu i-au mai dat Ilincai Vandici nici o emisiune pe mana, pentru ca nu face audienta, iar Corina Danila someaza si in 2009, dupa ce a incheiat colaborarea cu Euforia TV.

Dana Savuica a ramas fara postul de director al revistei “Eve” din cauza faimoasei crize financiare, care i-a facut pe advertiseri sa-si reduca investitiile in publicitate. Varianta romaneasca a publicatiei a fost inchisa anul trecut, dupa ce revista-mama avusese parte de aceeasi soarta. Fostul iepuras Playboy a prezentat multa vreme emisiunea “Jurnal Intim” de la Euforia TV. Insa, sezonul cinci i-a incheiat cariera in televiziune, cand prezentatoarea emisiunii a devenit Raluca Zenga. Acum, productia a disparut din grila de programe a postului.

“Ma aflu intr-o mica vacanta pe care mi-am dorit-o. Momentan nu ma grabesc sa apar din nou la televizor si nu negociez nici cu Intact, nici cu vreun alt trust. Prefer sa fiu libera, asa ca sunt in tratative cu o casa de prodcutie care imi ofera aceasta libertate. Nu ma afecteaza lipsa de pe micul ecran, am afacerile mele”, ne-a declarat Dana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.