Daca pe plan personal nu mai au nimic de impartit, pe plan profesional Delia si Matteo colaboreaza cum nu se poate mai bine. Si, culmea, liantul este Iulia Popovici, femeia care a intrat in viata cantaretului dupa ce acesta a fost parasit de celebra blonda.

Delia si Matteo merg fiecare pe drumul lui. Ea alaturi de avocatul Stratulat, el alaturi de Iulia, event manager la o firma de publicitate. Desi nu credeau ca drumurile lor se vor mai intersecta in mod intentionat, cei doi au ajuns sa colaboreze, e drept, pe plan profesional, din ce in ce mai des.

Iar cea care a transformat aceasta colaborare intr-o activitate relativ regulata este nimeni alta decat iubita lui Matteo, Iulia Popovici, care, ocupandu-se de organizarea de evenimente i-a contractat, in repetate randuri, atat pe cantaret cat si pe fosta lui iubita.

Asadar, Delia si Mateo au ajuns sa urce pe aceeasi scena la mai multe baluri de boboci. In aceste conditii, vrand-nevrand, blonda a incasat bani frumosi de pe urma colaborarii cu femeia din viata fostului ei iubit.

Iar intreaga afacere s-a demonstrat a fi cat se poate de avantajoasa pentru Delia, careia, din diverse motive, i s-au anulat mai multe spectacole pe care trebuia sa le sustina de Revelion.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.